Woningkeuring

Wanneer u een eigen woning heeft of een woning huurt wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze een veilige leefomgeving biedt voor u en uw medebewoners. U kunt dan een woningkeuring laten uitvoeren, zodat u weet hoe veilig uw woning is en op welke punten er nog verbeteringen plaats kunnen vinden. Een woningkeuring moet altijd gebeuren door een gecertificeerd bedrijf, zodat u er zeker van bent dat de uitkomsten onafhankelijk en correct zijn. Bij Holland Building Maintenance kunt u de woningkeuring laten uitvoeren door gecertificeerde inspecteurs op diverse punten. U kunt bij ons kiezen voor een standaard controle of kunt u de woningkeuring aanpassen met specifieke onderdelen die passen bij uw eisen.

Waar wordt naar gekeken bij een woningkeuring?

Bij een woningkeuring wordt natuurlijk naar diverse aspecten gekeken die van belang zijn om een veilig leefklimaat te waarborgen. Zo wordt er onder andere gekeken naar de elektrische installaties, gasinstallaties en waterinstallaties. Verder kunt u bij de woningkeuring ook meer informatie verkrijgen over brandveiligheid of kunt u ervoor kiezen om bij uw woningkeuring een energielabel te laten toekennen aan uw woning.

Niet alleen kijken wij bij de woningkeuring naar de huidige staat, maar ook vinden wij het van groot belang om advies aan onze klanten mee te geven over hoe de veiligheid van de woning verbeterd kan worden. Zo weet u dankzij onze heldere rapportage na afloop van de woningkeuring hoe uw woning ervoor staat en hoe u diverse aspecten kunt verbeteren.

Waarom kiezen voor Holland Building Maintenance?

Als Woningcorporatie, Vereniging van Eigenaren of makelaar kunt u de woningkeuring laten uitvoeren door diverse aanbieders. Bij Holland Building Maintenance bieden wij gecertificeerde inspecteurs en duidelijke rapportages en advies achteraf. Wanneer de woningkeuring uitwijst dat de woning veilig is voorzien wij deze van een KIWA certificaat, waarmee veiligheid voor huurder en verhuurder wordt gewaarborgd.

Verder vinden wij het bij Holland Building Maintenance van belang om in samenspraak met de klanten te bepalen waar tijdens de woningkeuring extra op gelet moet worden. Vindt u het bijvoorbeeld van groot belang dat legionella geen kans krijgt in de woning, bijvoorbeeld omdat er ouderen wonen? Dan voegen wij dit aspect toe aan onze woningkeuring. Zo werken wij nauw samen met onze klanten om de keuring volledig te laten aansluiten op de wensen en de eisen van de klant en de specifieke doelgroep waar wij op dat moment voor werken.

Meer weten over onze woningkeuring?

 Wilt u meer informatie over onze woningkeuring, de diverse opties die wij te bieden hebben of over de werkwijze van onze inspecteurs? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op onze website of door te bellen naar 088 900 16 00. Onze experts geven graag antwoord op al uw vragen. Een samenwerking met onze klant staat bij iedere woningkeuring op nummer één. Bij ons is de klant geen nummer, maar een samenwerkingspartner, zodat wij de beste resultaten kunnen bereiken in iedere situatie. Zo streven wij ernaar een veilige leefomgeving te creëren voor iedereen.