Keuring elektrische installatie

Bij Holland Building Maintenance verzorgen wij diverse keuringen. Zo kunt u bijvoorbeeld na de keuring elektrische installatie uw huis veilig houden of dankzij ons advies veiliger maken, maar zijn wij er ook voor het controleren van brandveiligheid of legionellapreventie. Kortom staat veiligheid bij ons centraal tijdens de keuringen, maar zullen wij altijd onafhankelijk te werk gaan. Zo weet u zeker dat u na de keuring de elektrische installatie veilig kunt gebruiken of krijgt u advies voor aanpassingen die de veiligheid bevorderen.

Waar kijken we naar tijdens de keuring elektrische installatie?

Elektra wordt door het hele huis heen gebruikt, vaak zelfs zonder dat u hier bewust bij stil staat. Niet alleen wanneer u thuis bent gebruikt u elektriciteit, maar ook bijvoorbeeld wanneer uw apparaten op standby staan wordt de elektrische installatie van uw woning gebruikt. Wij kijken bij de keuring de elektrische installatie na op diverse aspecten, zodat deze zo veilig mogelijk gebruikt kan worden.

Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar isolatiewaarden en veiligheidsaarding, maar kijken wij tijdens de keuring elektrische installatie ook na op aanrakingsgevaar en de aansluitingen. Zo kunt u na de keuring de elektrische installatie in alle ruimtes van uw woning weer met een gerust gevoel gebruiken.

De voordelen van onze werkwijze

Onze werkwijze, wanneer wij met een keuring uw elektrische installatie controleren of andere keuringen uitvoeren, staat bekend om transparantie en bruikbaarheid. Niet alleen geven wij in ons rapport na afloop van de keuring aan wat onze bevindingen zijn en hoe veilig uw woning op het moment van keuring is, maar ook geven wij aanbevelingen waarmee u na de keuring uw elektrische installatie of andere onderdelen van uw woning veiliger kunt maken.

Verder zijn onze inspecteurs altijd gecertificeerd en onafhankelijk, waardoor een goede inschatting van de veiligheid van uw woning gegeven kan worden. Wij staan altijd open voor vragen vanuit onze klanten, want alleen samen kunnen we tot een zo veilig mogelijke leefomgeving komen. Wilt u geen keuring elektrische installatie, maar wilt u juist één van de andere veiligheidsaspecten van uw woning laten controleren of bent u op zoek naar een inspecteur die diverse onderdelen op hetzelfde moment kan controleren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer over Holland Building Maintenance

Wilt u meer weten over de keuring elektrische installatie, één van onze andere diensten of de werkwijze wanneer we bij u aan het werk zouden gaan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer over hoe wij met een keuring uw elektrische installatie beoordelen en hoe wij hierin te werk gaan. Ook geven wij graag advies over welke keuringen voor uw woning verstandig zijn om te doen en gaan wij graag met u in gesprek over de kosten. Natuurlijk is deze informatie geheel vrijblijvend, zodat u daarna een goed geïnformeerde keuze kunt maken over of de keuring voor uw elektrische installatie verstandig is of dat u een andere keuring of een combinatie van keuringen wilt laten uitvoeren. U kunt ons eenvoudig bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of door te bellen naar 088 900 16 00.