Woning APK

Net als bij uw auto, is het ook bij uw huis van groot belang om met regelmatig te controleren of deze nog veilig is. In plaats van een APK voor uw auto, kunt u dan dus spreken van een woning APK. Een gecertificeerde inspecteur beoordeelt met de APK uw woning op veiligheid en geeft daarnaast ook advies over hoe u uw woning zou kunnen verbeteren. Aangezien de staat van de woning verandert en de meest veilige technieken en wetten en eisen omtrent veiligheid veranderen is het verstandig om regelmatig de woning APK te laten uitvoeren, bijvoorbeeld met de NTA 8025 keuring van Holland Building Maintenance.

Waar controleren we tijdens de APK uw woning op?

Net als bij de auto bieden wij ook een standaard woning APK aan onze klanten aan. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de gasinstallatie en brandveiligheid. Echter kunt u de APK aan uw woning aanpassen. Heeft u bijvoorbeeld al lange tijd dezelfde CV ketel? Dan kunt u deze tijdens de controle laten meenemen. Verhuurt u uw woning aan ouderen? Dan is het wellicht van belang om tijdens de APK uw woning te laten controleren op legionella en de mogelijkheden die er zijn om preventief hiertegen te handelen.

Kortom is het van belang dat de woning APK aansluit bij onze klant, de woning en de bewoners. Wij overleggen dan ook altijd vooraf met onze klanten, zodat duidelijke afspraken gemaakt worden en de rapportage past bij uw eisen en wensen.

Het voordeel van Holland Building Maintenance

Natuurlijk is het duidelijke overleg voorafgaand aan de woning APK een groot voordeel van Holland Building Maintenance. Daarnaast staan wij ook bekend om de rapportage die wij na de APK over de woning uitbrengen. Hierin vestigen we niet alleen onze aandacht op het geven van een oordeel over de huidige staat, maar geven wij ook graag advies over verbetermogelijkheden. Zo kunt u na de woning APK meteen aan de slag om uw woning veiliger te maken. Onze inspecteurs en adviezen zijn daarbij volledig onafhankelijk.

Voldoet uw woning aan de veiligheidseisen? Dan ontvangt na de APK de woning het KIWA certificaat. Onze inspecteurs zijn dan ook allen gecertificeerd, wat kwaliteit van de controle waarborgt voor onze klanten.

Meer over de woning APK

Wilt u meer weten over de woning APK die past bij uw woning of bewoners? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voeren de APK uit voor woningen in opdracht van onder andere makelaars, Verenigingen van Eigenaren of Woningcorporaties. Wij geven voordat u beslist ook graag vrijblijvend advies over de onderdelen die uw woning APK zou moeten bevatten en vertellen u ook graag meer over de kosten hiervan. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of door te bellen naar 088 900 16 00. Natuurlijk kunt u ons ook op deze manieren bereiken om meer te weten te komen over onze werkwijze en mogelijkheden. Samen streven wij ernaar om iedere woning veilig te maken, met oog voor de bewoners en de specifieke wensen en eisen van de klant.