Legionellapreventie

Legionella is een bacterie die voorkomt in onder andere stilstaand water en grote gevaren met zich meebrengt. Zeker wanneer het gaat om een kwetsbare groep, zoals ouderen, is goede legionellapreventie daarom van groot belang. Met goede legionellapreventie voorkomt u problemen en krijgt de bacterie geen kans in het water te gaan zitten dat u of uw huurders drinken. Daarnaast kan zelfs douchen onder met legionella besmet water zorgen voor een vergiftiging en is legionellapreventie dus ook belangrijk wanneer er niet uit de kranen wordt gedronken. Wilt u weten wat u kunt doen aan legionellapreventie? Dan bent u bij Holland Building Maintenance aan het goede adres.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Holland Building Maintenance kunnen wij uw woning controleren en aangeven waar de legionellapreventie verbeterd kan worden. Ook zullen wij, als onafhankelijke inspecteur, aangeven waar uw woning of pand al voldoet. Onze experts zijn dus onafhankelijk en gecertificeerd waardoor de kwaliteit van de legionellapreventie hoog blijft.

Onze klanten ontvangen na de keuring een rapport met daarin onze bevindingen op het gebied van legionellapreventie. Heldere rapportage in begrijpelijke taal vinden wij daarbij van groot belang. Onze inspecteurs werken voornamelijk voor grote opdrachtgevers, zoals Verenigingen van Eigenaren en makelaars. Naast de legionellapreventie bieden wij ook andere keuringen en controles, zoals de woning APK of een nulmeting. Zo bent u bij ons in één keer klaar met alles omtrent de veiligheid van u of uw bewoners.

Wat houdt legionellapreventie in?

Legionellapreventie kan op diverse manieren worden ingezet. Bij legionellapreventie draait het altijd om veiligheidsmaatregelen die ervoor moeten zorgen dat de legionellabacterie in uw leidingen en water geen kans krijgt. De legionellabacterie veroorzaakt de ziekte legionellose bij inademing van de bacterie, waarbij vooral kwetsbare groepen, zoals ouderen en mensen met een verminderde weerstand, hier een groot risico op lopen.

Legionellapreventie kunt u op diverse manieren toepassen. Zo kunt u speciale douchekoppen laten instaleren en bestaan er filters die de bacterie kunnen tegenhouden. Onze experts vertellen u graag hoe de legionellapreventie voor uw woning of pand eruit kan zien en welke maatregelen voor u het beste resultaat op zullen leveren. Legionellapreventie hoeft daarbij met onze tips ook zeker niet duur of ingewikkeld te zijn. Is de legionellapreventie niet goed gegaan en heeft u al last van de legionellabacterie in uw water of leiding? Dan kunt u de geïnfecteerde leidingen laten schoonmaken door een gespecialiseerd bedrijf.

Meer over legionellapreventie, onze andere diensten of de kosten weten?

Legionellapreventie kan dus op vele manieren en wij vertellen u graag alles hierover wanneer u contact met ons opneemt. Ook kunnen wij u meer vertellen over onze andere keuringen en diensten of vertellen wij u meer over de kosten van legionellapreventie. U kunt onze specialisten eenvoudig bereiken via ons contactformulier of wanneer u telefonisch contact met ons opneemt via 088 900 16 00. Wij geven u dan graag geheel vrijblijvend de informatie die u zocht, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken over of een inspectie voor legionellapreventie voor u een goede keuze is. Zo maken wij veilig wonen voor iedereen mogelijk.