Keuring gasinstallatie

Problemen met gasinstallaties zijn zeer risicovol en kunnen bijvoorbeeld leiden tot brand of koolmonoxidevergiftiging. Gelukkig kunt u met een keuring gasinstallatie of andere installaties in uw woning veilig houden en zodoende de kans op problemen zo klein mogelijk maken. Bij Holland Building Maintenance vinden we het van groot belang dat de keuring van gasinstallatie of andere installaties en apparatuur in uw woning op een duidelijke en overzichtelijke manier gebeurt. Het is bij een keuring van gasinstallaties dan ook van belang dat niet alleen wordt aangegeven welke onderdelen aan vervanging toe zijn om aan de wettelijke eisen te voldoen, maar ook geven wij graag tips over hoe u na de keuring een gasinstallatie veiliger kan maken.

Dankzij onze keuring gasinstallatie of andere onderdelen veilig gebruiken

Bij Holland Building Maintenance vinden wij het van belang dat iedereen veilig kan wonen. Wij streven dan ook niet alleen naar algemene pakketten die controleren op wettelijke vereisten, maar willen juist met een persoonlijke aanpak de veiligheid vergroten. Dit betekent voor iedere klant natuurlijk wat anders. Waar voor de één de keuring gasinstallatie nodig blijkt, is het voor de ander van veel groter belang dat legionellapreventie op een goede manier wordt ingericht. Kortom kijken wij samen met onze opdrachtgevers naar de samenstelling van onze keuring, kunt u de keuring van de gasinstallatie combineren met andere aspecten die u wilt laten controleren en bent u bij ons verzekerd van gekwalificeerde inspecteurs die aandacht besteden aan duidelijke rapportage en heldere adviezen.

Tijdens de NTA 8025 keuring van Holland Building Maintenance is er naast de keuring van de gasinstallatie ook een keuring voor waterinstallaties en elektrische installaties meegenomen. Losse onderdelen uit onze pakketten kunt u altijd toevoegen wanneer u bij keuring de gasinstallatie laat controleren en ook zonder de keuring gasinstallatie kunt u onze losse onderdelen laten controleren. Kortom is bij ons alles mogelijk, zodat u krijgt wat u nodig heeft om veilig te kunnen wonen.

Waar kijken wij naar bij een keuring gasinstallatie?

Natuurlijk zijn onze inspecteurs gespecialiseerd in het signaleren van onveilige situaties. Hierbij wordt gekeken naar gasdichtheid (lekkages), worden koolmonoxidemetingen uitgevoerd, kijken we naar de beveiliging en letten wij op nog vele andere aspecten zoals afvoer van rookgas, luchttoevoer en de plaatsing van het toestel. Wij vinden het echter van groot belang om bij onze keuring de gasinstallatie niet alleen te beoordelen op wettelijke eisen, maar vinden het juist een grote kracht wanneer we de veiligheid van de woning kunnen vergroten door het geven van bruikbare tips na de keuring van de gasinstallatie.

Meer over ons weten?

Wilt u ook met een keuring gasinstallatie de veiligheid van uw woning vergroten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u besluit bij ons de keuring gasinstallatie te laten uitvoeren bent u verzekerd van een onafhankelijke, gecertificeerde inspecteur, die naast wettelijke eisen ook veel tips kan meegeven waarmee u, soms zeer eenvoudig, van uw woning een veiligere plek kunt maken. Neem wanneer u nog vragen heeft over de keuring gasinstallatie of één van de andere diensten gerust contact met ons op via 088 900 16 00 of het contactformulier op de website.