Energie prestatie advies (EPA)

Energiekosten vallen vaker hoger uit van verwacht en zeker bij oudere woningen, maar desalniettemin ook bij nieuwere woningen, is het daarom soms verstandig om energie prestatie advies in te winnen. Het energie prestatie advies, ook wel EPA genoemd, geeft aan waar u uw woning of pand mee kunt verbeteren om de kosten en het verbruik van energie te beperken. Niet alleen scheelt een EPA in de kosten, maar vermindering van het energieverbruik is natuurlijk ook belangrijk voor het milieu. Bij Holland Building Maintenance werken gespecialiseerde medewerkers die u kunnen voorzien van energie prestatie advies, zodat u uw woning of pand energiezuiniger kunt maken.

Wat is energie prestatie advies?

Energie prestatie advies is niet hetzelfde als een energielabel en mag dan ook niet gelden als energielabel bij bijvoorbeeld verkoop. Wel kunt u dankzij het energie prestatie advies inzicht krijgen in verbeterpunten van de woning, zodat u zo veel mogelijk kunt besparen op uw energiekosten. Niemand wil immers te veel betalen aan energie, maar comfortabel wonen blijft voor veel mensen prioriteit nummer één.

Comfortabel wonen, terwijl u minder hoeft af te dragen aan energieleveranciers is dus mogelijk wanneer u een EPA laat uitvoeren en zodoende weet waar verbetering te behalen valt. Dit is echter niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu dat dankzij ons energieverbruik soms veel te verduren heeft. Zo heeft iedereen baat bij het energie prestatie advies dat kan worden uitgebracht door de specialisten van Holland Building Maintenance.

Een EPA bij Holland Building Maintenance

Holland Building Maintenance heeft specialisten in dienst die voor u een EPA kunnen verzorgen. Onze inspecteurs brengen na inspectie een duidelijk, overzichtelijk en goed leesbaar rapport uit, met bruikbare tips die u direct in de praktijk kunt toepassen. Het is daarbij van belang om de EPA uit te laten voeren door een onafhankelijk bedrijf, zodat u eerlijk advies krijgt zonder dat daarbij andere belangen een rol spelen.

Wilt u geen energie prestatie advies, maar juist een energielabel aan uw woning geven? Ook dan kunnen onze specialisten u hierbij helpen. Ook kunt u naast het energie prestatie advies andere inspecties toevoegen, zoals een woning APK of een keuring van onder andere uw (elektrische) installaties. Bij Holland Building Maintenance hebben wij specialisten op vele gebieden die allemaal als doel hebben om veilig en comfortabel wonen mogelijk te maken.

Meer weten over de EPA?

Wilt u meer weten over het energie prestatie advies dat wij aan u hebben uitgebracht of wilt u weten hoe wij te werk gaan bij een EPA? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over onze werkwijze, diensten en de kosten die hieraan verbonden zijn. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of door telefonisch contact op te nemen via 088 900 16 00. Alle informatie is natuurlijk geheel vrijblijvend en wij hopen u te mogen helpen om een geïnformeerde keuze te maken in de te verrichten werkzaamheden. Samen zorgen wij ervoor dat iedereen in Nederland op een veilige en comfortabele manier kan wonen of werken.