Brandveiligheid laten controleren

Het controleren van brandveiligheid is van groot belang. Zowel grote organisaties, als kleine woningen zouden regelmatig de brandveiligheid van het pand moeten laten controleren door een onafhankelijke, gecertificeerde partij. Bij Holland Building Maintenance bieden wij deze keuringen en helpen wij u de brandveiligheid van het pand in kaart te brengen. Niet alleen kijken wij daarbij naar wettelijke eisen, maar ook vinden wij het erg belangrijk dat u een realistisch beeld krijgt van de situatie, weet waar verbetering te behalen valt en tips meekrijgt om de brandveiligheid te vergroten. Kortom kunt u na de controle door onze inspecteurs weer met een gerust hart in uw pand werken of wonen.

Waar moet u op letten bij het inschatten van brandveiligheid?

Het inschatten van de brandveiligheid is geen eenvoudige zaak. Brand kan op vele manieren ontstaan, waardoor ook de controle om de brandveiligheid in kaart te brengen al deze diverse onderdelen in beschouwing moet nemen. Bijvoorbeeld wordt er gekeken naar de veiligheid van diverse installaties in het gebouw van waaruit brand kan ontstaan, maar ook de mogelijkheden die zich voordoen om het pand veilig te verlaten of een eventuele brand snel onder controle te krijgen.

Kortom kunnen wij u geen lijst geven van eisen waar u aan moet voldoen om de woning zelf te kunnen controleren op brandveiligheid. De aspecten waar op gelet moet worden zijn afhankelijk van het gebouw en het gebruik. De inspecteurs van Holland Building Maintenance zijn er echter in gespecialiseerd om de brandveiligheid te kunnen beoordelen in iedere situatie, waardoor zij u kunnen helpen veiligheid in uw gebouw te garanderen.

Waarom kiezen voor onze inspecteurs?

Natuurlijk zijn er veel aanbieders te vinden waarbij de inspecteurs een inschatting maken van de brandveiligheid van uw woning of bedrijfspand. Wanneer u kiest voor onze inspecteurs bent u echter verzekerd van onafhankelijke, gecertificeerde medewerkers die luisteren naar uw wensen en ook de specifieke eigenschappen van de desbetreffende woning bij de inspectie meenemen.

Niet alleen de onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze inspecteurs zijn een reden om voor ons te kiezen. Ook de manier van rapporteren over de brandveiligheid wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Wij vinden het namelijk niet alleen van belang dat u aan wettelijke vereisten voldoet en een goede brandveiligheid heeft in uw pand, maar ook vinden we het als inspecteurs goed om onze kennis en ervaring te delen. Daarom helpen wij u ook bij een goede brandveiligheid graag met tips om deze naar een nog hoger niveau te tillen. Doordat wij onafhankelijk te werk gaan kosten deze maatregelen vaak veel minder dan maatregelen die andere inspecteurs aan u zullen aandragen.

Meer weten over de brandveiligheid van uw woning of pand?

Wilt u snel meer te weten komen over de brandveiligheid van uw woning of bedrijfspand? Maak dan direct een afspraak met één van onze inspecteurs. Wilt u eerst graag meer informatie over onze kosten, werkwijze en mogelijkheden? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier op de website of door te bellen naar 088 900 16 00. Zo kunt u in alle rust beslissen of u de brandveiligheid door onze experts in kaart wilt laten brengen.