Boiler controle

Zonder warm water komen te zitten is één van de vervelendste dingen in een woning. Niet alleen kunt u niet meer prettig douchen, ook bijvoorbeeld vloerverwarming is afhankelijk van warm water. Het is dan ook verstandig om regelmatig een boiler controle uit te laten voeren, zodat u de risico’s op onverwachtse problemen zo veel mogelijk minimaliseert. Bij een boiler controle wordt op diverse punten uw boiler aandachtig geïnspecteerd, zodat u weet waar de risico’s liggen en deze tijdig aan kunt pakken. Het is daarbij wel van belang dat de boiler controle wordt uitgevoerd door een onafhankelijk en gecertificeerd bedrijf, zodat u weet dat u niet met onnodige kosten komt te zitten.

Waar kijkt een inspecteur bij een boiler controle naar?

Natuurlijk zijn er veel aspecten die bij een boiler controle nagekeken worden. De werkzaamheid, eventuele mankementen of slijtage worden door de inspecteur in kaart gebracht en duidelijk aan u gerapporteerd. Bij een boiler controle wordt daarbij niet alleen gedacht aan de functionaliteit van het apparaat, maar staat ook de veiligheid hoog op de prioriteitenlijst.

De onderdelen die tijdens een boiler controle worden gecontroleerd verschillen ook per apparaat. De expert die de boiler controle uitvoert moet dan ook kennis hebben van diverse merken en soorten boilers om de inspectie goed te laten verlopen en tot een goede rapportage te kunnen komen. Het is daarom van groot belang te kiezen voor een aanbieder die ervaring heeft met het uitvoeren van de boiler controle, zodat u zeker weet dat de boiler functioneel en veilig is na de boiler controle.

Een boiler controle door de inspecteurs van Holland Building Maintenance

Bij Holland Building Maintenance kunnen wij de boiler controle voor u uitvoeren. Onze inspecteurs zijn ervaren, gecertificeerd en onafhankelijk waardoor wij goede adviezen kunnen geven die de werking en veiligheid van uw boiler verbeteren. Wij vinden het van groot belang onze inspecties af te stemmen op de individuele voorkeuren en het gebruik van onze klanten. Samen met de klant beslissen wij dan ook of de boiler controle nodig is en welke aspecten van extra groot belang zijn. Zo is legionellapreventie bijvoorbeeld van groter belang wanneer kwetsbare doelgroepen gebruik maken van de boiler.

Niet alleen kunnen onze inspecteurs een goede en eerlijke boiler controle uitvoeren, maar ook zijn wij gespecialiseerd in andere veiligheidsmaatregelen. Bij ons staan hierbij niet alleen de wettelijke vereisten centraal, maar vinden wij het ook belangrijk om onze klanten in de rapportages mogelijkheden mee te geven om verbetering in de woning of het pand door te voeren. Zo geven wij regelmatig tips aan onze klanten, die vaak goedkoop en eenvoudig door te voeren zijn.

Kosten, diensten en meer over onze werkwijze

Heeft u interesse in de boiler controle door één van onze specialisten of bent u geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie over de kosten die aan de boiler controle verbonden zijn, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 088 900 16 00 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen met het antwoord op al uw vragen.